Cover design dah siap! Panduan lengkap belum siap..

2_shadow.jpg

Nak beli buku ni? Ohh. harap maaf, versi pertama buku ni tidak dijual. Namanya pun baru panduan ringkas. Ia diberi percuma kepada semua.. Tetapi versi berikutnya mungkin akan dijual dengan sedikit harga. Ye la penat oo menulis ni. Yang mahal ilmu dalam tu.

Nantikan kemunculan panduan lengkap pula tak lama lagi. Selepas saya settle dengan “workshop bina laman web perniagaan” yang akan diadakan tidak lama lagi.

* “Right click” dan “save as” atas gambar untuk download panduan ringkas tersebut

Satu lagi sesiapa yang nak order professional e-book cover bolehlah contact. Nanti saya recommend kepada designer professional yang design e-book cover.

5 thoughts on “Cover design dah siap! Panduan lengkap belum siap..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *