Model perniagaan internet

Tahukah anda di internet anda boleh menjalankan perniagaan internet dengan pelbagai cara? Bukan hanya dengan menjual produk sahaja malah lebih dari itu.

Baru-baru ini saya telah membaca e-book terkini tentang perniagaan internet oleh rakan saya, Tazilan (penulis e-book laris “Idea Bisnes Luar Biasa”).

E-book baru yang bertajuk “10 Model Perniagaan Internet” ini menceritakan tentang 10 model yang anda boleh ikuti untuk menjana pendapatan di internet. Bukan 1 atau 2 tapi 10 🙂

Setiap model diberikan penjelasan mudah dengan contoh laman web dan gambar. Kemudian terdapat juga perbandingan, tips dan rujukan untuk setiap penerangan.

Saya sangat syorkan buku ini kepada mereka yang baru hendak berjinak-jinak dengan menjana pendapatan di internet.

Sekarang sedang dalam harga permulaan cuma RM20. Dengar cerita beliau akan menaikkan lagi selepas ini. Sementara tengah murah bolehlah anda beli dan baca.

Semoga e-book ini dapat membantu. Yang penting anda sanggup melakukan apa yang anda baca baru nampak hasilnya 😉

Anda juga boleh mendapat preview percuma 10 model perniagaan internet di laman web tersebut.

7 thoughts on “Model perniagaan internet

 1. kamarul

  10 model perniagaan boleh di usahakan oleh sesiapa sahaja. Yang penting semangat,fokus dan cekal dalam melakukan perniagaan itu penting untuk mencapai kejayaan.

  Tips yang berguna.Terima kasih azwan

  Reply
 2. zulkef

  Ni sama tak dengan buku senze? tapi buku senze USD97. Dia ada 19 cara. Kalau rm20 mmg sgt murah la comparatively. Tapi still untung sebab e-book, tiada kos penerbitan spt buku biasa. Even buku biasa di kedai ada yang dlm lingkungan rm20 shj. Namun ini mungkin buku yang fokus & menjurus.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *