Workshop laman web perniagaan selesai

Setelah beberapa hari membuat persiapan untuk workshop kali ke-4 akhirnya ia telah selesai. Alhamdulillah segalanya berjalan dengan lancar. Syllabus baru pun nampak lebih mendatangkan kesan.

Terima kasih dan tahniah kepada semua peserta dan teruskan berkomunikasi walaupun workshop dah berakhir. Terima kasih juga atas feedback dan testimoni yang diberi. Saya akan terus revise syllabus untuk memberi yang terbaik kepada peserta dimasa akan datang.

Di atas ialah gambar peserta sedang mengikuti workshop hands-on yang diadakan dengan kemudahan lengkap dan serba baru di MMU, Cyberjaya. Ada yang datang dari Kelantan dan Penang. Harap anda pulang dengan azam baru dan ilmu yang lebih untuk bermula.

Ramai juga sebenarnya yang memang berbakat, cuma perlukan sedikit lagi guide dan usaha. InsyaAllah saya akan usahakan permintaan untuk workshop lanjutan bagi yang dah berjaya ketahap yang ditetapkan untuk perkongsian yang lebih mendalam.

Rasa nak demam pun ada ni, tapi terpaksalah bertahan kerana esok ada launch e-book pemasaran di internet. Saya masih lagi update e-book tersebut selagi ada idea untuk memberikan yang terbaik kepada pembeli.

Jadi orang terawal membeli dan anda akan mendapat rebet 50% dari harga e-book. Nak tau bagaimana? Anda boleh subscribe list siripanduan.com. Anda orang pertama yang akan tahu. Satu panduan ringkas baru juga hampir siap sebagai buah tangan kepada subscribers siripanduan.com nanti.

Lepas workshop sempat lagi saya duduk berbual dengan rakan perniagan saya, Azizi untuk projek seterusnya. InsyaAllah dalam bulan 3 nanti akan bermula.

Ada satu kata-kata yang dikongsi yang menarik perhatian saya dan saya ingin kongsikan dengan anda pula. Bila balik saya buat search di gogle dan ini ialah proverb yang dimaksudkan

“When I dream alone, it is just a dream.
When we dream together, it is the beginning of reality.
When we work together, following our dream, it is the Creation of Heaven on Earth “
–Adapted Brazilian Proverb

Walau apa pun yang anda lakukan (yang baik2 je la) saya doakan semoga anda berjaya. Teruskan belajar, berusaha, berdoa dan bertawakal..

Psst. jangan lupa jenguk siripanduan.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *