Workshop laman web perniagaan..

Tak sangka sedar tak sedar dah lebih setengah tahun kita berada dalam tahun 2008. Kini kita telah melangkah ke suku ke-3 tahun 2008.

Saya pun dah lama tak menulis di internet tetapi Alhamdulillah pendapatan pasif dari internet masih lagi berjalan walaupun saya dah agak lama ‘berehat’.

Dalam pada saya berehat ramai juga yang menghubungi saya berkenaan dengan workshop laman web perniagaan yang kali terakhir saya adakan pada bulan Januari. Hmm.. dah lama tu..

Atas permintaan, saya akan menganjurkan workshop tersebut pada 19 Julai 2008. Rebut harga istimewa early bird dan berkumpulan segera untuk lebih jimat (diskaun sehingga RM50 seorang).
Seperti biasa workshop hands on ini terhad kepada 25 orang peserta sahaja dan atas dasar siapa cepat dia dapat (pembayaran penuh).

Dalam workshop ini anda akan diberi pendedahan tentang cara mendapatkan pendapatan di internet, bagaimana untuk bermula, asas membina laman web yang berkesan dan pemasaran di internet.

Untuk maklumat lanjut mengenai workshop, sila ke
http://www.pendapatantambahan.com/website

Jangan lepaskan peluang ini kerana workshop berikutnya mungkin akan diadakan entah-entah tahun depan. Saya pun belum pasti.

Untuk maklumat pendaftaran dan pembayaran, sila ke
http://www.pendapatantambahan.com/website/daftar.php

Harap dapat berjumpa anda dalam workshop kali ini. Akhir kata, semoga anda berjaya dalam bidang yang diceburi.

2 thoughts on “Workshop laman web perniagaan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *