Dapatkan artikel untuk laman web percuma!

Tahukah anda kandungan adalah raja di internet? Content is king! Google dan lain-lain enjin carian sangat menitik beratkan kandungan yang relevan dan berguna di internet.

Untuk anda mewujudkan satu laman web yang berkesan dan mendapat keuntungan, salah satu cara ialah dengan menghasilkan banyak kandungan yang bermutu.

Masalahnya anda mungkin kekurangan idea dan kemahiran untuk menulis. Mungkin kini masalah anda akan dapat diatasi dengan adanya kandungan yang ditulis dan diberi secara percuma. Ia disediakan oleh seorang internet marketer Malaysia yang berpengalaman iaitu Mohd Fairuz.

Apa yang lebih baik ialah kandungan ini anda akan terima bukan sekali malah setiap bulan. Anda juga dibenarkan untuk mengubah, menambah artikel yang diberi tanpa memerlukan anda meletakkan nama penulis asal di bawahnya.

Psst.. Anda juga berpeluang buat duit dengan kandungan web percuma ini. Klik link di bawah untuk mendaftar dan mendapat maklumat lanjut

Update: website ini telah tidak boleh diakses (expired)

8 thoughts on “Dapatkan artikel untuk laman web percuma!

  1. zakir

    tq for introducing this opportunity. I have registered free but didn’t purchase. Is it worth buying ‘cos my blog & website is not popular as you? Pls advise. abg zakir.

    Reply
  2. safie

    Aslamkum…sya masi baru dlam internet ni…dan brmnat untuk mnjadi seorang affiliate..ttapi tidak tau untuk membuat artikel supaya laman blog sya lebih menarik untuk orang lawati atau mau promosi kan produk yang sya jual..sya terjumpa laman saudara ini..adakah sya boleh mengambil artikel yang saudara tulis? atau ada syarat yang perlu saya patuhi terlebih dahulu? ..terima kasih atas tunjuk ajar dari saudara..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *