Pemasaran viral menggunakan rebranded e-book/report

Salah satu untuk mempercepatkan proses penyebaran e-book atau report selain dari memberinya secara percuma ialah dengan membenarkan orang lain re-brand (memasukkan affiliate ID mereka) dalam e-book tersebut.

Baru-baru ini saya sibuk mencari PDF rebrand software yang sesuai untuk panduan buat duit dengan laporan percuma dan akhirnya menemui beberapa pilihan.

1. ViralPDF – ini yang paling popular dan mudah di mana anda boleh memberikan satu aplikasi untuk orag download dan menukar sendiri affiliate ID mereka. Saya akan membeli yang ini untuk projek akan datang.

2. PDF link changer – aplikasi ini mencari semua link dalam sesuatu PDF dan boleh menukarnya dengan mudah (perlu dilakukan oleh anda sendiri)

3. Ace PDF brander – lebih kurang seperti PDF link changer tetapi agak mahal

4. PDF995edit – percuma tetapi agak tidak user friendly

5. CustomPDF – generate PDF menggunakan PHP script. Boleh generate PDF fail di server dan orang boleh download fail tersebut.

Sesiapa yang dah download laporan “Death of Internet Marketing” di bawah saya bolehlah mendapatkan panduan ini dengan affiliate ID anda (isi borang di dalam page tersebut)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *